Bootcamp Warschau 2022

Van 4 tot 8 april mocht ik deelnemen aan de Bryo bootcamp voor ondernemerschap samen met 36 andere studenten met ondernemingszin. Georganiseerd door Jong Voka Oost-Vlaanderen. Het gaf me inspiratie om verder te vertellen over deze interessante bootcamp. Door heen het verhaal vertel ik jullie wat we allemaal hebben gedaan en kom je meer te weten wat Warschau te bieden heeft.

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal toen ik via Aline de kans kreeg om mij in te schrijven voor de bootcamp naar Warschau. We moesten een motivatiebrief schrijven en moesten op gesprek gaan met één van de VOKA teams. Ik werd geselecteerd en mocht meegaan naar deze spannende avontuur reis. Op 4 april begon de avontuur in Zaventem waar onze vliegtuig moesten nemen op 15 uur.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

activiteiten en ervaringen

Tijdens deze inspirerende week kregen we workshops in ondernemerschap gegeven door Davy Vercruysse en Steve Stevens. Terwijl we in kleine groepjes aan een bedrijfsidee werkten. Vanuit een probleem brainstormden we over mogelijke oplossingen, ontwierpen we een businessmodel en pitchten we uiteindelijk ons idee op vrijdag.

Daarnaast kregen we de kans om deze workshops te combineren met inspirerende bedrijfsbezoeken aan zowel lokale start-ups als Ghelamco Poland, teambuildings om elkaar te leren kennen en de stad te ontdekken, en het verbeteren van onze netwerkvaardigheden. Het was een zeer interessante en leerrijke uitleg van Jeroen van der Toolen over Ghelamco Poland! En brachten een bezoek aan The Heart.

Geen beschrijving beschikbaar.

Het was een mooie moment om nooit meer te vergeten. Ik heb kunnen proeven van de ondernemingswereld en ik heb mijn contacten kunnen uitbreiden. Hopelijk op een volgende bootcamp. Ik heb er alvast heel veel zin in !!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.