Bryo Student traject

28/10/2021 tussen 18u tot 22u, in Brugge Inc. Frank Van Ackerpromenade 3 0001, 8000 Brugge

Georganiseerd door VOKA en Aline Geldhof (businesscoach)

Ik wist niet waar ik met mijn idee terecht kon in de Hangar K tot Aline Geldhof mij aansprak over mijn Pitch Night. Ze zei dat ik talent had om mij verder te ontwikkelen als ondernemer en samen met haar mijn idee zou uitwerken. Ik was natuurlijk zeer blij dat ik mijn idee kon delen met andere mensen om zo een goede ondernemer te worden.

Het is coachingstaject voor (bijna) student-ondernemers ‘Bryo Student’ jou kan helpen om je business idee af te bakenen en goed te pitchen. Het werkt als volgt op 28 oktober vond de kick-off plaats van 18u tot 22u In Brugge. Er zijn 6 workshops en 1 inspirerend weekend door verschillende tools, adviezen, tips en tricks en laten je pitchen voor een expertenpanel. En je krijg nog eens individuele coaching van Aline Geldhof zelf.

Het doel van deze traject is tegen het einde van het traject (maart 2022) mijn idee duidelijk afgebakend is, heb ik inzicht in welke branche mijn doelgroep zit (vb: wat is hun pain?), de markt en heb ik een eerste versie van mijn business plan. Ze helpen je ook met een eerste aanzet naar een financieel plan. ik krijg inzicht in welke mate je idee haalbaar is en wat de sterktes, zwaktes, uitdagingen en kansen zijn. Het zou dus een goed resultaat zijn om deze traject te volgen. Hier kan ik mijn resultaten boeken en zo word je klaargestoomd voor een echte ondernemer.

Toen ik naar Brugge ging, was er 1 gastspreker bij de start van de coachingtraject in Brugge. Marijke Bouciqué van Het Vlaams netwerk van ondernemingen sprak ons toe van hoe alles in werking zou gaan in dit traject. Door haar had ik heel veel geleerd al op zo een korte termijn en samen met Aline krijgen we documenten waar we ons ideeën konden achterlaten in een boekje. We kregen zelfs een cursus over het financieel plan, businessplan, marketing, enz.

Samen met 10 andere Bryo Studenten gaan we deze uitdaging aan om samen in de toekomst ons eigen onderneming te starten. De begeleiding van deze traject heeft mij heel veel motivatie om zeker in deze moderne wereld actief mee te draaien.

kort samengevat: ik heb heel veel inspiratie opgedaan en de gastspreker was een topper!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.